• شماره تماس: 45642680-031
  • شماره فکس: 45642675-031

دستگاه های ضروری یک سالن بدنسازی

در انتخاب تجهیزات بدنسازی می بایست توجه داشت که دستگاه هایی از حداقل استاندارد برخوردار هستند که از نصب تابلو اعلان و آموزش نحوه استفاده از هر دستگاه بر آن و هشدار مواردی که ممکن است به هر دلیلی به فرد آسیب برسد، برخوردار باشند. دستگاه های سالن بدنسازی از ثبات کامل از طریق فونداسیون ریزی صحیح برخوردار هستند و استحکام دستگاه ها و قدرت تحمل شرایط محیطی سخت نظیر اختلاف دمای زیاد، رطوبت بالا و همچنین ضریب انبساط و انقباض محیطی لازم در تمام قطعات در نظر گرفته می شود.

در یک باشگاه بدنسازی، معمولا می بایست 12 عدد دستگاه سیم کش یا ماشین اصلی بدنسازی از قبیل: کراس آور، سیستم دسته‌بندی بصری وزنه ها، سیستم تعادلی فوق پیشرفته، سیستم پیشرفته (Cams)، دستگاه قفسه سینه، دستگاه قایقی، دستگاه زیر بغل لت، دستگاه جلو بازو، دستگاه جلو بازو، دستگاه پشت پا خوابیده، دستگاه داخل و خارج پا، دستگاه بارفیکس پارالل کمکی وجود داشته باشد. این ۱۲ عدد، حداقل وسایل بدنسازی یک باشگاه 200 متری می باشد که اکثر عضلات بزرگ بدن را پوشش می دهد. اگر یک باشگاه بخواهد لوازم بدنسازی بیشتری تهیه کند می تواند از وسایلی نظیر: بازو سیم کش لاری، سرشانه سیم کش، پرس پا افقی، نشر جانب سیم کش، کشش دوبل، پرس سینه سیم کش، دستگاه ساعد سیم کش، اچ سیم کش، دیپ سیم کش، پشت بازوی لاری سیم کش، گلوت (باسن سیم کش) بهره ببرد.
زمانی که شما در حال تلاش برای کاهش وزن هستید، به استرس اضافی تلاش کردن برای فهمیدن آنکه چگونه باید از تعداد زیادی از دستگاه ها در باشگاه بدنسازی استفاده کنید، نیاز ندارید. اکثر باشگاه ها، مجموعه متنوعی از دستگاه ها و تجهیزات دارند اما تمام مطالبی که باید بدانید آن است که کدام از همه بیشتر برای شما موثرتر و مفید هستند. یاد گرفتن استفاده از ترکیبی از تجهیزات و دستگاه های بدنسازی معمولا سریع ترین و موثرترین نتایج را به شما خواهد داد و لازم نیست اصلا پیچیده یا سر در گم کننده باشد.


خرک ها و نیمکت های اصلی سالن بدنسازی

یک قطعۀ کلیدی از تجهیزات تمرینات قدرتی در بدنسازی برای هر باشگاه ورزشی یا سالن تمرین خصوصی، نیمکت بدنسازی کوچک و یا بزرگ است.
نیمکت های بدنسازی نقش مهمی را در هر برنامۀ تمرین قدرتی ایفا می کنند. استفاده از نیمکت های بدنسازی مدرن، امکان تمرین در تمامی زوایا و تمرکز بر تمام گروه های عضلانی را امکان پذیر ساخته و می تواند در کاهش خطر آسیب کمک کننده باشد.
خرک ها و نیمکت های اصلی یک سالن بدنسازی شامل نیمکت چند حالته، نیمکت پشت ثابت، نیمکت تخت، میز کرانچ شکم، شنا سوئدی، رک دمبل، میز فیله کمر، میز پرس زیر سینه، میز جلو بازو لاری، میز پرس سینه، میز پرس بالا سینه، مسگری 2 کاره، خرک بدنسازی هالتر، خرک اسکات می باشد.

Capture24


دستگاه های هوازی موردنیاز یک باشگاه بدن سازی

 ورزش های هوازی بسیار متنوع هستند؛ به طور کلی به هر نوع ورزشی که در مدت نسبتا طولانی و با شدت متوسط یا تناوبی انجام شود، ورزش هوازی می گویند. کسانی که امکان دارند در زمان های مناسب خود را به مکان های مناسب برسانند، می توانند این گونه تمرینات را در فضای بیرون انجام دهند؛ اما کسانی که وقت کافی ندارند، در باشگاه های ورزشی یا منازل خود با دستگاه های هوازی به این فعالیت بدنی می پردازند. تمرین هوازی آن هم بعد از کار با وزنه یکی از بخش های تمرینی است که اغلب به کیفیت انجام آن توجه نشده و یا بعضی از انجام آن صرف نظر می کنند. به طور کلی انجام تمرین هوازی با مدت زمان طولانی و حرکت یکنواخت و تکراری در گذر زمان کنار گذاشته شده و یا از کیفیت انجام آن کم می شود. انجام دادن تمرینات هوازی برای حفظ سلامتی قلب لازم است. پس مطمئن شوید از این تمرینات به مقدار مورد نیاز و در زمان درست استفاده می کنید.

دستگاه های هوازی موردنیاز یک باشگاه بدن سازی معمولا 3 عدد شامل:

1- تردمیل

2- دوچرخه

3- الپتیکال می باشد

که تعداد آن ها متناسب با مساحت و جمعیت استفاده کننده از آن وسایل می باشد.

وسایل بدنسازی


دستگاه های وزنه آزاد (فری ویت) 

دستگاه های وزنه آزاد (فری ویت) شامل: شکم مکانیکی، ساق پا وزنه آزاد، دستگاه هاگ پا، دستگاه پرس پا، تی بار، بارفیکس خلبانی، اسمیت، دستگاه پرس پا، دستگاه پرس سینه، دستگاه پرس بالا سینه، دستگاه پرس سرشانه، دستگاه کات باسن، دستگاه اچ بالا، دستگاه اچ پایین و ... جزئی از تجهیزات ضروری یک باشگاه بدن سازی می باشند. وزنه‌‌‌های آزاد مانند دمبل و‌‌‌ هالتر می‌تواند جایگزینی برای انجام برنامه تمرینات قدرتی باشد. اگر ورزشکار مبتدی باشد اما در جلسات خصوصی کار کند و یا دوره مبتدی را پشت سر گذاشته‌ باشد، استفاده از این وزنه‌‌‌ها برای او بهترین انتخاب است.

مزایای دستگاه های وزنه آزاد:
1) افزایش استفاده از عضلات گوناگون:
با استفاده از وزنه‌‌‌های آزاد، با هر تمرین می‌توان روی چند عضله همسان کار کرد. برای مثال اگر به صورت ایستاده تمرین خود را انجام می‌دهید، روی عضلات شکمی، اِکتور اسپینا و بعضی از عضلات پا کار خواهد شد.
2) شباهت تمرینات آن به فعالیت‌‌‌های روزمره:
بسیاری از تمرینات با وزنه‌‌‌های آزاد با حرکات و فعالیت‌‌‌های ما در زندگی روزمره شبیه است. به همین دلیل، افزایش قدرت در مقایسه با استفاده از دستگاه بیشتر خواهد بود.
3) بالا رفتن تعادل:
از آنجا که در این تمرینات روی عضلات ثابت‌تری کار می‌شود، به همین دلیل می‌توانید روی تعادل و هماهنگی خود نیز کار کنید. می‌توانید با استفاده از توپ‌‌‌های مخصوص، تمرینات خود را سخت‌تر کنید تا تعادل‌تان را بیشتر بالا ببرید.
4) استفاده بیشتر از نیروی فکری:
هنگام استفاده از وزنه‌‌‌های آزاد برای انجام تمرینات از توانایی مغز برای تشخیص موقعیت بدن و داشتن تعادل استفاده می‌شود. این مساله برای ورزشکاران حرفه‌ای بسیار مهم است. استفاده از وزنه‌‌‌های آزاد می‌تواند هم روی مغز و هم روی جسم‌تان کار کند.
5) راحت و ارزان:
وزنه‌‌‌های آزاد برای آن دسته افرادی که همیشه در حال سفر هستند و نمی‌توانند مداوم به باشگاه بروند و یا نمی‌توانند هزینه‌‌‌های باشگاه را متقبل شوند، بسیار مناسب است.
معایب دستگاه های وزنه آزاد:
1) افزایش خطر صدمه دیدن در صورت انجام حرکات نادرست:
هنگام انجام تمرینات با وزنه، احتمال انجام حرکت نادرست و خارج از مسیر وجود دارد و همین مساله موجب آسیب‌رسانی می‌شود. به همین دلیل باید روی صحت حرکاتتان بسیار دقت کنید.
2) کاهش بازده:
اگر به باشگاهی بروید که انواع گوناگون با وزن‌‌‌های متعدد دمبل در اختیار نداشته باشید، باید همیشه منتظر باشید تا نفر قبلی تمرین خود را تمام کند و نوبت به شما برسد. همین مساله موجب کند شدن روند تمرینات و کاهش بازده کار می‌شود.
البته تجهیزات فوق الذکر در باشگاه بدن سازی بانوان می تواند کمتر باشد. بانوان در باشگاه بدنسازی بیشتر بر تمرین با وسایل میان تنه و پایین تنه و هوازی تمرکز دارند و روی وسایل بالا تنه کمتر زمان صرف می کنند. در راستای سهولت دسترسی و ایجاد رضایت خاطر در افراد، تهیه بهترین و پرمصرف ترین تجهیزات بدنسازی خانمها در باشگاه امری ضروری است؛ با این وجود وسایل بالا تنه و حتی وسایل هوازی از این امر مستثنی نیست.
دستگاه های هاگ، پرس پا، داخل و خارج ران، سیم کش باسن، جلو ران، خارج ران، ساق پا، شکم سیم کش یا مکانیکی، پشت ران، اسمیت، کراس آور، لت بدنسازی، قایقی، باتر فلای، سرشانه، پرس سینه، میز پرس سینه، میز پرس بالا سینه، نیمکت لاری، نیمکت فیله کمر، نیمکت شکم، نیمکت تخت، نیمکت مدرج، تردمیل، دوچرخه، الپتیکال از جمله تجهیزات ضروری برای یک باشگاه بدن سازی بانوان تلقی می شود. همچنین لوازم جانبی نظیر استپ، توپ های مدیسن بال، باندهای کشی، تی آر ایکس، مت های حرکات خوابیده، دمبل های با فاصله وزنی نیم کیلو از .5 الی 12.5 کیلو، صفحه هالتر و هالتر متناسب با دستگاه ها و تعداد ورزشکاران از جمله نیازمندی های یک سالن بدن سازی بانوان محسوب می شود. شرکت پارس نگین ورزش ارائه دهنده حرفه ای ترین دستگاه های متنوع ورزشی و تجهیزات باشگاه بدنسازی بانوان توانسته است نیاز بانوان به دستگاه های بدنسازی را تامین نموده و تولید دستگاههای بدنسازی مختص به ورزش بانوان را با رعایت استانداردهای جهانی فراهم نماید.

بدنسازی بانوان

اطلاعات تماس

  • نشانی کارخانه: اصفهان­،شهرک ­صنعتی مورچه خورت، فاز 4 ، خیابان دکتر حسابی، حسابی 4، پلاک 613/1
  •  تلفن:  45642675-031 و 45642680-031 
    •  مدیریت :  09131180685 اقای عباسی
    •   مدیر فروش : 09338888005
  •  ارتباط با کارشناسان فروش :  09130367588 , 09337777004 ، 09335555009
  •   دفتر تهران :09130377588 , 09383333009
  •   واحد خدمات پس از فروش : 09337777006
 

آمار بازدید

امروزامروز566
دیروزدیروز1346
هفتههفته618
ماهماه8217
کل بازدیدکل بازدید2784893